Vergelijken

Wij hebben het vergelijken van ziektekostenverzekeringen erg eenvoudig voor je gemaakt door je een overzicht te geven met een groot aantal erkende verzekeraars, zodat je ook gelijk de verschillen die zich voordoen in premie kunt waarnemen. In het geval je ook nog geïnteresseerd ben in aanvullende dekking kun je dit uiteraard ook aangeven in het overzicht. Zodra je de dekking wijzigt zal ook direct het overzicht van verzekeraars mee veranderen zodat je direct ziet wie de goedkoopste ziektekostenverzekering in de nieuwe situatie aanbiedt.

Aanvullende dekking

Wat je ook zult merken als je kiest voor aanvullende dekking in het overzicht is dat sommige verzekeraars ineens niet meer in het overzicht staan. Dit komt als vanzelfsprekend omdat zij de door jou gekozen dekking dan niet aanbieden. Stel dat je kiest voor een tandartsdekking van 500 euro, dan kan het zo zijn dat niet iedere verzekeraar de mogelijkheid biedt om een aanvullende tandartsverzekering die vergoed tot 500 euro af te sluiten. Door zaken te veranderen in het overzicht en aan te passen op je wensen zullen dus uiteindelijk de meest geschikte verzekeraars voor je overblijven.

Ziektekostenverzekering afsluiten

Als je na het vergelijken van de verschillende ziektekostenverzekeringen je keuze hebt kunnen maken kun je je verzekering afsluiten. Door gewoon op de verzekeraar van je keuze te klikken wordt je direct naar de website van de betreffende verzekeraar gebracht en kun je daar dus gewoon je verzekering afsluiten.

Comments are disabled